De Caspers Demo-tornooi Petegem
Op uitnodiging van De Driesjes van Petegem speelden de Caspers 1 en 2 een demo(mini)tornooi, 3 wedstrijden op een zonnig herfstnamiddag.
De Caspersploegen lieten zich van hun sterkste en mooiste kant zien. Ze hebben genoten en hebben ook de andere ploegen laten genieten (fairplay).
Na het spelen van hun eerste twee wedstrijden, stond de clash der titanen op het programma: Caspers 1 tegen Caspers 2, trainer Tim en trainer Wim verrasten hun team door tijdens de wedstrijd te switchen en coachten elk voor de andere ploeg, we hebben wel wat verbaasde gezichten gezien van spelers die niet goed wisten wat er gebeurde. Het mooie zou geweest zijn als het gelijke stand zou zijn geweest, maar het was moeilijk om onze spelers af te remmen of te beïnvloeden, zodat op het einde van de match, de 2 trainers maar beslisten om zelf gaan mee te spelen, dit was niet naar de zin van de scheidrechter en die legde het spel stil en besloot de wedstrijd neutraal te eindigen, iedere ploeg kreeg wegens oneerlijk spel, 5 goals aangesmeerd, uitslag dus 5 – 5.
Na het tornooi werden onze voetballers getrakteerd op boterhammen en frisdrank vanwege de mensen van Sparta Petegem, waarvoor dank.
Ook nog speciale dank aan onze huisfotografen Ilse en Patrick voor de prachtige foto’s.
Wim

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op facebook