G-Voetbal tornooi Eeklo
G-voetbaltornooi van Recreas in Eeklo op zaterdag 27/09/14.
49 ploegen waren er ingeschreven, het grootste g-voetbaltornooi van België. De Caspers waren present met 4 ploegen. We traden aan in alle categorieën, en bij elke ploeg lagen de verwachtingen hoog. In totaal waren De Caspers met 40 spelers aanwezig, hebben 15 matchen gespeeld, 29 keer gescoord, 7 maal gewonnen, 3 keer gelijk gespeeld en 5 maal op het nippertje verloren.
Een fantastische organisatie van Recreas, vele ouders en supporters aanwezig, onze coachen en vrijwilligers lieten zich van hun beste kan zien en de sfeer was enorm sportief, een ganse dag heeft de zon geschenen, en verdween de zon even, dan waren het onze sporters die straalden.
Iedere ploeg, iedere speler heeft zich enorm ingezet om er een onvergetelijke dag van te maken. Na afloop kreeg iedereen dan ook een medaille en een drankje voor hun verdienstelijkheden. Maar toch was er een mooie prijs voor De Caspers 1, de ploeg die op het hoogste niveau speelt, al jaren spelen deze jongens hun hart en ziel uit hun lijf, maar steeds op een faire manier, ze hebben ondertussen een reputatie van één van de sterkste g-ploegen van Vlaanderen te zijn en toch spelen andere ploegen graag tegen hen en dat omdat zij op een pure manier voetbal beleven, zij kregen dan ook niet onterecht de prijs van de “Fairplay” en dit op een aantal van 49 ploegen: proficiat aan deze kerels.
De Caspers 2 beleefden een moeilijke dag, een stukje door een zware reeks en ook doordat de spelers nog niet zo goed op mekaar ingespeeld zijn. Toch hebben zij iedere match met volle inzet gespeeld en ik ben er zeker van dat zij binnenkort zullen schitteren in de g-voetbalcompetitie.
De Caspers 3: wat een talenten zitten er in die ploeg, maar O wat is het moeilijk om deze talenten te laten samenwerken, als deze jongens en meisje oefenen om wat beter samen te spelen, gaat deze ploeg nog potten breken. Ik zou zeggen Caspers 1 hou jullie vast want er komt een storm aan, namelijk De Caspers 3.
En last but not least, onze kidsploeg, wat een wervelwind, wat een start, ze wonnen 2 matchen op een rij, de voetbalvreugde was groot, mama’s en papa’s stonden te blinken, onze spelertjes waanden zich enkele momenten Messi en Ronaldo. Maar in de laatste match kwamen zij – zoals het in het echte voetbal ook gebeurt – een sterkere tegenstander tegen. Sommige spelertjes hadden het hier moeilijk mee, maar hebben vandaag voetballes gehad. Want voetballen is winnen, gelijk spelen of verliezen, maar de vriendschap en het genot van te kunnen voetballen primeert hier.
Extra dank aan de coachen, vrijwilligers, supporters en ouders om van deze dag een onvergetelijke dag te maken voor onze g-voetballers.
Wim

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op facebook