MMH - Badmintonraketten
Motorrijders Met een Hart (MMH) schenken nieuwe badmintonraketten aan De Caspers.
Reeds vele jaren schenken de MMH’ers (MTC Vlaanderen is hier de grootste sponsor) jaarlijks sportmateriaal aan de Caspers, dit jaar waren we dringend toe aan nieuwe badmintonraketten voor onze volwassenwerking, onze vorige waren letterlijk tot op de draad versleten.
Wekelijks komen de +/-30 G-badmintonners - jongens en meisjes van 16 jaar of ouder - sporten op zondagavond in de sporthal Denderdal te Erembodegem. Door te sporten met goed materiaal  en een aangepaste begeleiding van onze trainers Kristof en Dirk, door ondersteuning van onze vrijwilligers en onze mental-coach is het voor deze jongvolwassenen en volwassenen aangenaam sporten. Hoewel de sport belangrijk is, is competitie dat veel minder, iedereen speelt er badminton op zijn eigen niveau. Het plezier van het sporten is belangrijker dan een 100% correct aangeleerde techniek, maar steeds op een kwalitatieve manier.
Dankzij de MMH’ers kregen de Caspers 14 splinternieuwe badmintonraketten van een uitstekende kwaliteit. Na het uittesten van het nieuwe materiaal waanden onze badmintonners zich echte profs.

'Motorrijders Met een Hart' is een initiatief in samenwerking met MTC-Vlaanderen.

Volg ons op Facebook

Volg ons op facebook