Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/5/c/decaspers.be/httpd.www/templates/caspers2018_02/functions.php on line 197

Gift Ladies Circle Aalst

AALST – De Caspers, een bloeiende club voor jongeren en volwassenen met een handicap, mocht voor het 2de jaar op rij een cheque in ontvangst nemen van de Ladies Circle Club, een service club van dames uit Affligem.

Eén van de leden van de service club, Kristel Praet, heeft de Caspers voorgedragen op de vergadering. Ze kent de club al een paar jaren persoonlijk en weet dat de Caspers goed werk leveren. Met hun sportaanbod op maat bereikt de club elke week een 40-tal jongeren om te sporten. Naast voetbal kan er ook gekozen worden voor omnisport, waarbij er elke maand  een andere sport aangeboden wordt.

Sinds dit seizoen spelen de Caspers in de provinciale g-voetbal competitie, onder de naam Iendracht De Caspers Aalst. En dit onder de vleugels van die andere Aalsterse voetbalorganisatie, KSC Eendracht Aalst.

Deze deelname aan de competitie valt bij alle sporters in goeie aarde. De matchen worden in een sportieve geest gespeeld, deelnemen is hier echt wel belangrijker dan winnen. Niet alleen gaan hun sportieve prestaties er week op week op vooruit, het is vooral het sociale contact dat voor een grote meerwaarde zorgt.

Er hangt echter wel een prijskaartje aan vast. De tweewekelijkse verplaatsingen, de extra trainingsuren en trainers, enz halen het krappe budget van de club uit evenwicht. De financiële steun van de Ladies Circle uit Affligem is hier dus zeer welkom.

Dankzij deze geldelijke bijdrage, gemeentelijke subsidies, een goed georganiseerd bestuur, en de inzet van vele vrijwilligers elke week, hoopt de club nog vele jaren te kunnen bestaan.

Meer info:
g-voetbal wekelijks op zaterdag van 9u tot 10u
omnisport wekelijks op zaterdag van 10u15 tot 11u45
Tijdens de schoolvakanties is er geen sport
Meer info op www.decaspers.be , via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nr 0488/25.09.09

Volg ons op Facebook

Volg ons op facebook